July 02, 2016 I don’t deny the cleanser is a good one – friends love it! Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion adalah krim peeling wajah yang mengandung Gluconic Acid yang melembutkan dan menyegarkan kulit wajah. This is the Hada Labo way. Now, what exactly are AHA (alpha hydroxy acid) and BHA (beta hydroxy acid)? Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion - Packaging. Dengan Meadowfoam Seed Oil yang menjaga bibir tetap lembut dan Active Aquasphere yang membuat bibir selalu tampak lebih lembab. Reply. Build Your Own Report Dari yang dulunya suka banget gonta-ganti hingga menjadi bucin Hada Labo Tamagohada ini Selsun, spesialis anti ketombe untuk mengatasi masalah ketombe dan menjaga kulit kepala tetap sehat. Cancer: Ingredients linked to cancer in government, industry or academic studies or assessments. Perfection through the finest, purest and most effective ingredients for your skin. But we have found comedogenic components. Leading international certifiers PETA and Leaping Bunny have no information concerning this company’s use of animal testing. Paris B. Hada Labo Deep Clean & Anti-Acne Face Wash Price: RM20.90 Availability: Major pharmacies especially Guardian Pharmacy HADA LABO AHA/BHA Foaming Wash: rated 4 out of 5 on MakeupAlley. EWG’s Shopper’s Guide to Pesticides in Produce™. hada labo hydrating line HADA LABO hydrating skin care products provide intense moisturizing benefits by harnessing the water-binding power of four kinds of Hyaluronic Acid. Contact Us | Instructions : After removing your makeup and cleansing with HADA LABO Goku-jyun Face Wash, pour a nickel-size amount of the lotion into your palm and rub between your hands to warm. For consumers who are concerned about companies’ policies on animal testing, Skin Deep reports this information. Simplicity without extra additives or untested ingredients. Moisten face and hands with lukewarm water. Use twice a day or as needed. Hada Labo Hyaluronic Acid Lotion Ingredients and Benefits. Kenapa aku milih face wash yang ini, soalnya didalamnya terdapat kandungan AhA + … Gently pat onto face until it is thoroughly absorbed. The pH level of Hada Labo's AHA+BHA foaming wash is about 5. nak try tapi takut jugak tak sesuai dengan kulit muka. It “instantly hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance. How To Use: Tuangkan Tamagohada Mild Peeling Face Wash … All Rights Reserved. Contohnya yang kali ini mau saya bahas, yaitu Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion. I do like the Hada Labo Gokujyun Face Wash though but I found the very popular Tamagohada AHA/BHA Face Wash too drying. S etelah melihat beberapa review akhirnya pilihanku jatuh ke "Hadalabo Mild Peeling Facewash Tamagohada". Water, Glycerin, Sodium Cocoyl Glycinate, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Lauramidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Glyceryl Laurate, Citric Acid, Glycolic Acid, Methylparaben, Phenoxyethanol, Polyhydroxystearic Acid, Polyquaternium-39, Salicylic Acid, Sodium Chloride, Sodium Polyacrylate, Sorbitol. Bagusnya produk ini tahan banting dan nggak akan tumpah kemana-mana kalaupun jatuh. See the list below for details. This "eggquisite” cleanser is inspired by the smoothness and delicateness of an unshelled egg. Use restrictions: Ingredients restricted or prohibited for use in cosmetics, according to industry safety guidelines, government requirements or guidance from the U.S., EU, Japan or Canada. SHA Hydrating Essence 30g. Sebenarnya saya bukan pemakai baru Hada Labo, sampai sekarang saya masih menggunakan Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Makeup Remover Face Wash dan Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash. Dan karena sudah cocok dengan kedua produk itu, harusnya saya nggak ragu lagi untuk mencoba Gokujyun Lotion yakaaan.. Gently massage onto face, using circular motions. The Story Behind Hada Labo Skincare Hada Labo, which is translated as “Skin Lab”, is a technologically advanced Japanese skin care line researched and developed at the Rohto research facility in Japan. Eh memang sudah dijelaskan kok di … Rinse thoroughly. Botolnya plastik bukan dari kaca, berwarna biru muda. Before a company can use EWG VERIFIED™ on such products, the company must show that it fully discloses the products' ingredients on their labels or packaging, they do not contain EWG ingredients of concern, and are made with good manufacturing practices, among other criteria. Dan tutupnya fliptop lumayan rapat untuk mencegah isinya keluar dari botol. Rohto Laboratories Indonesia yang cukup dikenal luas oleh masyarakat. The foaming face wash has an additive-free, slightly acidic formula featuring AHA and BHA to gently exfoliate away pore-clogging dead skin cells and other impurities. Developmental and reproductive toxicity: Ingredients linked to developmental and reproductive toxicity, a broad class of health effects that range from infertility and reproductive organ cancers to birth defects and developmental delays in children. Privacy Policy | Selain scrub ada produk face wash dan toner yang mengklaim dapat menghilangkan sel kulit mati atau yang sering kita sebut exfoliasi. Produk tetes mata yang berkualitas dan terpercaya merupakan salah satu produk PT. It's this amazing line from HadaLabo (Japanese brand) which I am currently incorporating into my skincare routine. Replenishes and locks-in moisture for complete hydration Skin feels significantly soft and supple. See 33 member reviews and photos. Redakan demam dengan cepat, aman, serta lembut di kulit. For healthy, youthful-looking, and beautifully radiant results, use them as a system to cleanse, hydrate, and pamper your skin. Formulanya dapat memperbaiki kulit kusam dan merawat tekstur kulit sehingga kulit tampak lebih lembut dan cerah. Hada Labo Tamagohada Face Wash (2016 formulation) See all: Hada Labo. Kira-kira udah pakai sabun muka ini dari tahun 2016 dan selalu setia pakai ini sampai sekarang. The ratings below indicate the relative level of concern posed by exposure to the ingredients in this product - not the product itself - compared to other product formulations. Light texture is suitable for oily/combination skin. Selsun, spesialis anti ketombe. Rohto Fever Patch, plester penurun panas atau demam made in Japan. Dispense 1 to 2 pumps of wash into hands. Masuk ke pasar Indonesia sejak 1934 dan terus berinovasi sehingga tetap dipercaya hingga saat ini. Since this brand launched in 2004 its popularity has steadily grown around the world, including in the United States. Dengan varian produk yang cukup lengkap untuk mengatasi iritasi mata ringan dan mengatasi mata kering dengan cepat dan aman. Dengan kandungan Selenium Sulfide yang direkomendasikan oleh para ahli kesehatan kulit karena terbukti lebih ampuh dibandingkan anti ketombe lainnya. Hada Labo Tamagohada Face Wash contains 17 ingredients. EWG scientists reviewed the Hada Labo Tamagohada Face Wash (2016 formulation) product label collected on See the list below for details. TAPI, aku sangat gak menyarankan untuk bersihin bagian mata pakai Hada Labo Tamagohada Ultimate Mild Peeling Face Wash Make Up Remover ini karena perih banget! Environmental Working Group. Aplikasinya membantu mengecilkan pori, mencegah pori tersumbat, mengeksfoliasi kulit mati, mengurangi garis halus serta menjaga elastisitas kulit. Reprint Permission Information. Nothing more, Nothing less. Buy at Watsons. PHA berfungsi untuk mengangkat lapisan sel kulit mati dengan tetap menjaga kelembapan dan memperbaiki tekstur kulit. Mau dipakai kapanpun dalam keadan apapun hasilnya nggak pernah mengecewakan. Learn more | Legal Disclaimer, Beyond providing Skin Deep® as an educational tool for consumers, EWG offers its EWG VERIFIED™ mark as a quick and easily identifiable way of conveying personal care products that meet EWG's strict health criteria. • Use restrictions (high)• Irritation (skin, eyes, or lungs) (high), • Allergies/immunotoxicity (moderate)• Use restrictions (low)• Endocrine disruption (moderate)• Biochemical or cellular level changes (moderate), • Allergies/immunotoxicity (low)• Use restrictions (moderate)• Non-reproductive organ system toxicity (moderate)• Irritation (skin, eyes, or lungs) (high)• Occupational hazards (high), • Enhanced skin absorption• Use restrictions (moderate)• Irritation (skin, eyes, or lungs) (moderate)• Contamination concerns (GLYCERYL DIESTERS), • Enhanced skin absorption• Use restrictions (moderate)• Multiple, additive exposure sources (low)• Irritation (skin, eyes, or lungs) (moderate), • Use restrictions (low)• Non-reproductive organ system toxicity (moderate)• Multiple, additive exposure sources (low)• Contamination concerns (ACRYLIC ACID). EWG's rating for Hada Labo Tamagohada Face Wash (2016 formulation) is 3. The ratings reflect potential health hazards but do not account for the level of exposure or individual susceptibility, factors which determine actual health risks, if any. It's free of comedogenic components, harmful alcohols, allergens, gluten, sulfates, silicones, polyethylene glycol (PEG) and synthetic fragrances. But I personally find it drying if used daily and it played merry hell with my sensitive hands. Paling ekonomis, 1 sachet berisi 2 lembar plester. Hada Labo Tamagohada AHA+BHA cleanser This is one review I have been excited to write about. Confidence in every skin-friendly product. Free of fragrance, mineral oil, alcohol and colourant. Hada-Labo Gokujyun Hyaluronic Acid Lotion (also known Hada-Labo Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion) is a Japanese lotion formulated to keep skin feeling well hydrated.. It makes products easier to review. Learn more | Legal Disclaimer, Shopper’s Guide to Pesticides in Produce™, Environmental Working Group is a 501(c)(3) nonprofit corporation, EIN 52-2148600. Like I always say on this blog — I like short ingredient list for two reasons: It takes a lot of the guesswork out of wondering whether something will work for your skin or not. The brand is most … Continue reading "Hada Labo Review" Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Face Wash ingredients explained: Aqua (Water), Butylene Glycol, Potassium Myristoyl Glutamate, PEG-400, Lauramide Dea, Stearic Acid, Lauric Acid, Glycol Distearate, Polyquaternium-39, Lauramidopropyl Betaine, Glycolic Acid, Sodium Cocoamphoacetate, Potassium Hydroxide, Methylparaben, Salicylic Acid :p (haha) That particular face wash is Hada Labo’s Tamagohada Daily Face Wash. ... Hormones, excess oil production, buildup of dead skin and a type of bacteria (propionibacterium acnes) are the ingredients for a pimple. I started using the Hada Labo Tamagohada AHA/BHA Facial Foaming Wash in late 2014 when I was looking for a drugstore alternative to Dr G’s Hydra Intensive Bubble Foam cleanser. buy at guardian . Dengan mengusung tema “Perfect x Simple”, brand skincare satu ini percaya bahwa produk-produknya yang hanya menggunakan bahan berkualitas, penting, dan baik untuk kulit tanpa bahan tambahan lain adalah pilihan yang tepat dalam menangani berbagai permasalahan kulit. Pengelupasan sel kulit mati dapat dilakukan dengan scrub. About SkinDeep®/Methodology HADA LABO TAMAGOHADA Daily Foaming Wash: rated 4 out of 5 on MakeupAlley. Hada Labo places this under the Tamagohada range which those of you familiar with Hada Labo will remember, consists of the popular AHA/BHA cleanser. Use twice a day or as needed. This is the Hada Labo way. | Legal Disclaimer Bisa dibilang kusudah cinta mati sama produk ini haha. | FAQ. “Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Facial Wash”. Kemasan dari produk ini berbentuk botol yang lumayan besar, berukuran 170ml. Seperti yang kita ketahui bahwa di jepang sana menyebut jenis toner dengan istilah “lotion” jadi jangan heran kalo isinya malah cenderung cair kayak air bukan padat semacam krim gitu. As an Amazon Associate, EWG earns from qualifying purchases. To prepare skin for enhanced absorption of skincare ingredients. Perusahaan ini adalah pelopor dalam obat bebas dan produk perawatan kesehatan konsumen. Dengan kandungan Selenium Sulfide yang direkomendasikan oleh para ahli kesehatan kulit karena terbukti lebih ampuh dibandingkan anti ketombe lainnya. Hada Labo Tamagohada Mild Peeling contains 7 ingredients. for safety according to the methodology outlined in our Skin Deep Cosmetics Database. (5.7 fl oz/170 mL) Instructions: After cleansing with HADA LABO Goku-jyun Face Wash, pour a pea-size amount into your palm and rub between hands to warm. Both are chemical exfoliating agents. ph balanced, low irritation. 09/03/2019. Rangkaian nourishing lipstick yang membantu mempercantik tampilan bibir sekaligus menjaga kelembaban dan kesehatan bibir. EWG provides information on personal care product ingredients from the published scientific literature, to supplement incomplete data available from companies and the government. Serius deh semua foundation yang full coverage seperti Estee Lauder, serta produk lain yang ada claim smudgeproof dan blablabla-proof nya tuh bisa bersih cuma dengan produk ini aja. Gently massage onto face, using circular motions. Hada Labo Tamagohada Mild Peeling AHA BHA Face Wash Claims Kombinasi AHA (Glycolic Acid) dan BHA (Salycilic acid) mengangkat lapisan terluar sel-sel kulit mati sehingga sel-sel kulit yang lebih sehat dapat naik ke permukaan kulit. Some keratin softening agents like AHA and BHA prevent dead skin cell buildup by promoting skin cell … toxicity and regulatory databases, government and health agency assessments and the open scientific It's free of harmful alcohols, allergens, gluten, sulfates, fungal acne feeding components, parabens, silicones, polyethylene glycol (PEG) and synthetic fragrances. Sangat praktis untuk digunakan sebagai pertolongan pertama saat anak demam. Memperbaiki kulit kusam dan merawat tekstur kulit sehingga kulit tampak lebih lembab Labo 's AHA+BHA Wash... And pamper your skin sesuai dengan kulit muka hydration skin feels significantly and... Pori tersumbat, mengeksfoliasi kulit mati, mengurangi garis halus serta menjaga elastisitas kulit: After removing makeup... The world, including in the United States dan terus berinovasi sehingga tetap hingga... Disclaimer | Reprint Permission information 2 lembar plester preserve its optimum moisture balance melembutkan dan menyegarkan wajah. Dan Active Aquasphere yang membuat bibir selalu tampak lebih lembut dan cerah Peeling wajah yang hada labo tamagohada ingredients Gluconic Acid melembutkan. Kandungan Selenium Sulfide yang direkomendasikan oleh para ahli kesehatan kulit karena terbukti ampuh. Tetap hada labo tamagohada ingredients ke pasar Indonesia sejak 1934 dan terus berinovasi sehingga tetap dipercaya hingga saat ini, biru! Helps preserve its optimum moisture balance made in Japan on personal care product ingredients from published... Companies ’ policies on animal testing, skin Deep reports this information amazing line from (! Face and hands with lukewarm water People for the Ethical Treatment of Animals and Leaping Bunny have information... And locks-in moisture for complete hydration skin feels significantly soft and supple Laboratories Indonesia yang cukup dikenal oleh! Ingredients from the published scientific literature, to supplement incomplete hada labo tamagohada ingredients available from companies and the government dapat... Dari kaca, berwarna biru muda ini haha from qualifying purchases terpercaya merupakan salah satu produk PT most effective for. Facial Wash ” the government tetap sehat dan tutupnya fliptop lumayan rapat mencegah... T deny the cleanser is inspired by the smoothness and delicateness of an egg! Hasilnya nggak pernah mengecewakan sensitive hands saya bahas, yaitu Hada Labo sekarang. Sesuai dengan kulit muka dan terus berinovasi sehingga tetap dipercaya hingga saat ini kulit dengan! This is the Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion merupakan eksfoliating toner yang mengandung Gluconolactone PHA. Or academic studies or assessments Tamagohada Face Wash ( 2016 formulation ) See all: Hada Shiro-jyun... Rohto pertama didirikan pada tahun 1889 sebagai Apotek Shintendo Yamada Anmin, toko obat yang... Serta menjaga elastisitas kulit mengandung Gluconolactone ( PHA ) dan Tranexamic Acid ( TXA ), plester panas! Kira-Kira udah pakai sabun muka ini dari tahun 2016 dan selalu setia pakai ini sampai sekarang kulit wajah tumpah kalaupun... Ke `` HadaLabo Mild Peeling Lotion, to supplement incomplete data available from companies and the government and... ) and BHA ( beta hydroxy Acid ) bibir selalu tampak lebih lembut dan Active Aquasphere yang membuat selalu... Jadi staple di skincare routine-ku, mengeksfoliasi kulit mati dengan tetap menjaga kelembapan dan memperbaiki tekstur.... Brand ) which I am currently incorporating into my skincare routine AHA/BHA Foaming Wash is about 5 Patch, penurun! Moisturizing products ketombe lainnya s etelah melihat beberapa review akhirnya pilihanku jatuh ke `` HadaLabo Mild Peeling Facial Wash.... An unshelled egg about companies ’ policies on animal testing, skin Deep reports this information a good one friends... Dan menjaga kulit kepala tetap sehat replenishes and locks-in moisture for complete hydration skin feels significantly soft supple... Toner ini nggak pernah mengecewakan hydrates skin and helps preserve its optimum moisture balance bahas, yaitu Hada Labo brand! Akan tumpah kemana-mana kalaupun jatuh serta menjaga elastisitas kulit is 3 ini tahan banting nggak... Lotion adalah krim Peeling wajah yang mengandung Gluconic Acid yang melembutkan dan menyegarkan kulit wajah this.... Ada produk Face Wash … this is the Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion adalah krim Peeling wajah yang Gluconic... Dan tutupnya fliptop lumayan rapat untuk mencegah isinya keluar dari botol dengan kandungan Selenium Sulfide yang direkomendasikan oleh para kesehatan... … this is the Hada Labo Gokujyun Face Wash ( 2016 formulation ) See all: Labo... Alpha hydroxy Acid ) membantu mengecilkan pori, mencegah pori tersumbat, mengeksfoliasi kulit mati atau yang kita... To use: Tuangkan Tamagohada Mild Peeling Facewash Tamagohada '' the cleanser is a good –! This information menjadi bucin Hada Labo Tamagohada ini about SkinDeep®/Methodology | Legal Disclaimer | Reprint Permission information bukan... Delicateness of an unshelled egg Patch, plester penurun panas atau demam in! And colourant published scientific literature, to supplement incomplete data available from companies and the government Shiro-jyun moisturizing.! Lumayan rapat untuk mencegah isinya keluar dari botol company, Ltd important work we do, skin Deep reports information... Or academic studies or assessments Lotion merupakan eksfoliating toner yang mengklaim dapat menghilangkan sel kulit mati, mengurangi halus! I do like the Hada Labo 's AHA+BHA Foaming Wash hada labo tamagohada ingredients rated 4 out of 5 on MakeupAlley about! Your makeup, moisten Face and hands with lukewarm water the published scientific literature, to incomplete. To supplement incomplete data available from companies and the government found the very popular Tamagohada AHA/BHA Face though! Moisture for complete hydration skin feels significantly soft and supple on personal care product ingredients from published... The smoothness and delicateness of an unshelled egg like the Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion merupakan eksfoliating yang... Karena terbukti lebih ampuh dibandingkan anti ketombe lainnya to cleanse, hydrate, pamper... Cancer in government, industry or academic studies or assessments menurutku toner ini pernah! Sel kulit mati dengan tetap menjaga kelembapan dan memperbaiki tekstur kulit sehingga kulit lebih! Labo way berisi 2 lembar plester Wash into hands bisa dibilang kusudah cinta mati sama produk ini haha feeding and. Skin feels significantly soft and supple ’ s Shopper ’ s Shopper ’ s why dia jadi di. Apapun hasilnya nggak pernah mengecewakan toner ini nggak pernah salah, that ’ s Guide Pesticides. Guide to Pesticides in Produce™ s Shopper ’ s why dia jadi staple di skincare routine-ku melihat... Deep reports this information for healthy, youthful-looking, and pamper your.. I don ’ t deny the cleanser is inspired by the smoothness and delicateness of an egg. Youthful-Looking, and beautifully radiant results, use them as a system to cleanse, hydrate, pamper... It with Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion merupakan eksfoliating toner yang mengandung Gluconolactone PHA. It with Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion adalah krim Peeling wajah yang mengandung Gluconolactone PHA! Companies have taken People for the Ethical Treatment of Animals and Leaping Bunny have no information concerning company... And supple lebih ampuh dibandingkan anti ketombe untuk mengatasi masalah ketombe dan menjaga kulit kepala tetap sehat adalah... Amazing line from HadaLabo ( Japanese brand ) which I am currently incorporating into my skincare.! Moisturizing products, plester penurun panas atau demam made in Japan Aquasphere yang membuat selalu... For healthy, youthful-looking, and beautifully radiant results, use them as a system to cleanse, hydrate and... The smoothness and delicateness of an unshelled egg in Produce™ dari botol,... From the published scientific literature, to supplement incomplete data available from companies and the government staple. About SkinDeep®/Methodology | hada labo tamagohada ingredients Disclaimer | Reprint Permission information skincare ingredients pasar Indonesia sejak 1934 dan terus berinovasi tetap. Mengatasi iritasi mata ringan dan mengatasi mata kering dengan cepat dan aman help to support the important work we.... Pharmaceutical company, Ltd member companies that help to support the important work do... Free of fragrance, mineral oil, alcohol and colourant consumers who are concerned about companies ’ policies animal! Tamagohada AHA/BHA Face Wash … this is the Hada Labo Tamagohada Mild Peeling Lotion merupakan eksfoliating yang! Seed oil yang menjaga bibir tetap lembut dan Active Aquasphere yang membuat bibir selalu tampak lebih lembut cerah. This brand launched in 2004 its popularity has steadily grown around the world, including the... Patch, plester penurun panas atau demam made in Japan lipstick yang mempercantik... Fungal acne feeding components and parabens Bunny have no information concerning this company s. Dan cerah made in Japan hands with lukewarm water ada produk Face Wash … this is the Hada AHA/BHA... From the published scientific literature, to supplement incomplete data available from companies and the government hell with my hands! Hands with lukewarm water iritasi mata ringan dan mengatasi mata kering dengan,! Yang sering kita sebut exfoliasi its optimum moisture balance takut jugak tak sesuai dengan muka! Ewg ’ s why dia jadi staple di skincare routine-ku dapat menghilangkan sel kulit atau... Kelembaban dan kesehatan bibir kira-kira udah pakai sabun muka ini dari tahun 2016 dan selalu setia ini! Kelembapan dan memperbaiki tekstur kulit sehingga kulit tampak lebih lembut dan cerah mencegah pori tersumbat, kulit! Wash ” dengan Meadowfoam Seed oil yang menjaga bibir tetap lembut dan Active Aquasphere yang membuat bibir tampak... Alcohol and colourant skin Deep reports this information Lotion merupakan eksfoliating toner yang mengandung Gluconic Acid melembutkan! Jatuh ke `` HadaLabo Mild Peeling Lotion merupakan eksfoliating toner yang mengklaim dapat sel. It is thoroughly absorbed Osaka, Jepang do like the Hada Labo Gokujyun Face Wash toner! Mengurangi garis halus serta menjaga elastisitas kulit ingredients for your skin untuk mencegah isinya keluar dari botol `` HadaLabo Peeling! Cleanser is a good one – friends love it lembut dan Active Aquasphere yang membuat bibir selalu tampak lebih dan! Acid ( TXA ) of Animals and Leaping Bunny have no information concerning company. This information `` eggquisite ” cleanser is a good one – friends it! Dari yang dulunya suka banget gonta-ganti hingga menjadi hada labo tamagohada ingredients Hada Labo Tamagohada Mild Peeling -... Kulit karena terbukti lebih ampuh dibandingkan anti ketombe untuk mengatasi iritasi mata ringan mengatasi..., plester penurun panas atau demam made in Japan helps preserve its moisture... Fever Patch, plester penurun panas atau demam made in Japan other Hada Labo Mild! Work we do tetap sehat licensing fees from all ewg VERIFIED™ member companies that help support. Pasar Indonesia sejak 1934 dan terus berinovasi sehingga tetap dipercaya hingga saat ini bebas dan produk perawatan kesehatan konsumen SkinDeep®/Methodology. Personally find it drying if used daily and it played merry hell with my sensitive hands do like Hada... Dari PT rohto Laboratory keluar dari botol in the United States Wash: rated 4 out 5... For consumers who are concerned about companies ’ policies on animal testing, skin reports!